Fanboys

Denn film såg jag igår när det var min filmdag ;) Jag värljer helt själv och kärleken kan inte göra ngt åt de. MOHAHAH..

Fanboys handlar om 4 st vänner som har haft en dröm sedan barnben att bryta sig in i George Lucas herrgård och få tag i "the rughcut" av Star Wars Episode 1.

En roadtrip från ena sidan av landet till de andra.
På vägen till Los Angels får vi träffa otroliga kändisar som Seth Rogan,Billy Dee Williams, Carrie Fischer och William Shatner.

Hela filmen är en ända Star Wars-nörd varning. Älskar man Star Wars älskar man denna film.
Stawr Wars repliker, Star Wars kostymer och gamla Star Wars skådespelare.

Jag som bara sett en Star Wars film hänger väl inte med så mycket, men har man sett alla och är en stort fan så kommer man uppskatta filmen "Fanboys".

Filmen kom 2008 och finns säkert på DVD nånstans. Vi tog hem den, finns uppe ;)

Jag ger filmen 3 "flicks" av 5 möjliga.

overandout.



X-Men : First Class

 

Igår hade denna film premiär och gissa vem som satt bänkad på hm.. 10:de raden? Jo, Jag.
En helt otrolig film, snyggt gjort, bra skådespelare, bra handling.

X-Men: First Class handlar om hur allt började, innan alla x-men filmer. Vi börjar med att få se hur Erik Lensherr 1944 upptäcka sin förmåga att kunna kontrollera metall. Michael Fassbender gör en enormt bra gestaltning av den man som sedan blir den berömde och onde Magneto. Michael Fassbender som man också kan se i Inglorious Basterds samt 300 är briljant.

James McAvoy som spelar den snälle och nyfikne Charles Xavier kan läsa och kontrollera människors tankar. James McAvoy gör karaktären Xavier till en mysig varelse som vill alla väl.

Under 2.a världskriget där Erik var liten så mördade mutanten Sebastian Shaw hans mor för att Erik inte kunde bevisa att han också var mutant och filmen går ut på att samla ihop ett gäng mutanter och förgöra Shaw.
Krukset är bara att Shaw har en unik mutation. Han kan samla energi ifrån människor som gör han nästan odödlig.

Sebastian Shaw spelas av Kevin Bacon, vilket jag inte förstår varför. Han är inte alls bra i filmen och kunde ha ersätts av någon annan.

Filmen generellt är sjukt bra, jag rekomenderar den högt. Gå och se den nu!
2 timmar & 12 minuter går ganska fort.

X-men: First Class får 4,5 "flicks" av 5 möjliga.
Hade blivit 5 av 5 om Kevin Bacon inte varit med.




LEGION

 

Att recensera en så konstigt dålig film är inte så lätt. Jag vill inte låta för snäll. Den otroligt duktiga skådespelaren Paul Bettany (hyfsad i denna) spelar ängeln Michael som tar sig ner till jorden för att visa Gud att mänskligheten fortfarande har hopp inom sig. Börjar med att han skär av sig sina vingar, för gud vad vilken anledning.

Samtidigt så sitter en massa väldigt kända skådespelare på ett café mitt i öknen och är ovetande om denna händelse. Kändisar i verkligheten, inte i filmen. Bland annat Dennis Quaid, Tyrese Gibson, Lucas Black och Kate Walsh.

En gammal dam kommer in på cafét och då bryter helvetet löst.
Charlie, en gravid tonårstjej som spelas av Adrianne Palicki avgör vad som kommer hända med mänskligheten i framtiden, eller ja, barnet hon bär på.

Filmen är inte bra, men tycker att man ska ta sig tid att se den ändå.
jag ger den ändå 3 "flicks" av 5 möjliga. Men bara för att jag älskar både Kevin Durand och Paul Bettany.

overandout.


RSS 2.0